Tjänster

Frisör i solna

Hårvård &
makeup

Bröllop

Makeup-32-Roya-Beauty-Salon

Massage &
Koppning

Background 24 - Roya Beauty Salon
PRP-Roya-Beauty-Salon

Fettreducering med injektioner

Under behandlingen injiceras en gel som reducerar fettceller och på det viset minskar fettvävnaden i det område man injicerat. Behandlingen kan användas stortsett över hela kroppen. Denna behandling främjar kollagenproduktionen som på så sätt att den stramar upp huden och återställer hudens fasthet som annars kan kännas slapp efter en snabb fettreducering. 
Behandlingen är smärtfri och icke-kirurgisk.  Före behandlingen bedövas området med loka bedövning för att minska stick smärta.

PRP behandling (Platelet Rich Plasma)

En PRP behandling hår (Platelet Rich Plasma) är behandling för främst hår och hud. Idag gör många en PRP hårbehandling då det är en effektiv behandling för att stoppa håravfall. Speciellt för patienter som genomgått en hårtransplantation hjälper PRP hårsäckarna att återhämta och påskynda hårväxt.

Om du känner att du tappar hår extra mycket eller att det har blivit tunnare i håret än vanligt då är PRP vara en lösning för dig. Teo har lång erfarenhet (14 år) som sjuksköterska vilket ger trygghet för patienten. PRP-behandlingen ger inga biverkningar eftersom behandlingen består av kroppens egna celler och inte innehåller några läkemedel eller kemikalier. Behandlingen är 100 % naturlig och innehåller inga tillsatser.

Fettreducering

Vårt arbete

Ombre-2-Roya-Beauty-Salon-1
Interiör-1-Roya-Beauty-Salon
Ansiktsbehandlingar 2 - Roya Beauty Salon
Herrklippning-1-Roya-Beauty-Salon
Slingor-6-Roya-Beauty-Salon
Brud-31-Roya-Beauty-Salon
Ombre-1-Roya-Beauty-Salon

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer