Tjänster

Frisör i solna

Hårvård & makeup

Bröllop

Makeup-32-Roya-Beauty-Salon
Koppning-2-Roya-Beauty-Salon

FILLERS

Med fillers förstärker du enkelt din ansiktskontur, gör läppar fylligare eller fyller ut en rynka som du vill se mindre av. Du kan även få mer markerade kindben eller fylla ut delar av ansiktet som med åldern har tappat sin fyllighet och ungdomlighet. Det är även allt vanligare idag att fler väljer fillers framför kirurgi för att korrigera en krokig eller sned näsa för en bråkdel av vad ett kirurgiskt ingrepp skulle kosta.

Fillers används bland annat vid ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av rynkor och ärr. Behandlingen går snabbt, resultatet kommer omedelbart och konvalescensen är begränsad. De vanligaste behandlingsområdena med fillers är ansikte, hals och händer. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende. 

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat samtidigt som de innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens.

En fillerbehandling håller 4-12 månader beroende på vilket område som behandlas, vilken filler som används och kundens egna förutsättningar. Det finns vetenskapligt bevisat att om man upprepar fillerbehandlingen så blir effekten långvarig och kan finnas kvar många år efter behandlingen. Vissa fillermaterial har längre hållbarhet än andra.

VÅTKOPPNING (HIJAMA)

Hijama har visat sig ha en god effekt på en mängd olika besvär. Allmän trötthet och ömhet, förkylning,
stelhet, kramp och svullnad i muskler, speciellt i rygg och ben.
Värk i kroppens olika delar exempelvis knän, armbågar, ischias i rygg och ben eller nackvärk
Menstruationsproblem till exempel värk, kraftiga blödningar, sena eller ojämna cyklar.
Hijama drar blodet till de områden som har problem och ökar på så sätt blodcirkulationen och syretillförseln till det området. Ofta förekommer det blockeringar som gjort att blodet inte kan cirkulera fritt. Detta avhjälps med hijama. Det brukar även finns slaggprodukter som ligger kvar och irriterar i området mellan musklerna och huden. Det är detta blod man vill avlägsna från kroppen under behandlingen.

Filler-1-Roya-Beauty-Salon

Massage & Koppning

Background 24 - Roya Beauty Salon

Vårt arbete

Ombre-2-Roya-Beauty-Salon-1
Interiör-1-Roya-Beauty-Salon
Ansiktsbehandlingar 2 - Roya Beauty Salon
Herrklippning-1-Roya-Beauty-Salon
Slingor-6-Roya-Beauty-Salon
Brud-31-Roya-Beauty-Salon
Ombre-1-Roya-Beauty-Salon
Call Now Button