Keratinbehandling

Keratinbehandling är en behandling som återuppbygger och gör håret frisk/friskare igen. Om du på något sätt har ett skadat och preparerat ditt hår.

Med Preparerat betyder det att håret är färgat, permanentat eller på något annat sätt kemiskt behandlat. Ett slitet hår kan bero på allt möjligt så som för mycket styling (exempelvis plattång) och miljöpåverkan. Håret kan då vara mycket frissigt, stort och svält, kanske bryts av väldigt lätt osv. Ofta ser man detta speciellt när det är nytvättat eller om det är fuktigt ute och brukar vara ett irritationsmoment då det kräver lång tid med både hårblås och plattång.

Keratinbehandling 3 - Roya beauty salong
Keratinbehandling 4 - Roya beauty salong

En keratinbehandling gör så att håret blir rakt och glansigt, precis som håret på modellerna i schampo-reklamen på TV! Det bästa med den här behandlingen är att den inte innehåller några kemikalier som är skadliga för håret. Tvärtom så gör behandlingen att håret skyddas och vårdas, och att det ser mycket friskare ut.

På de flesta räcker det med endast en behandling för att märka fantastiskt resultat.

Keratinbehandlingen är en väldigt enkel och smidig väg till friskt hår som tar ca 2 till 4 timmar. För att fortsätta bygga upp ditt hår rekommenderar jag att göra en behandling var 5-6 månad.

Keratinbehandling gör ditt hår frissfritt upp till 3-6 månader.

Ditt hår blir glansigt, mjukt och lättstylat håret får ett skyddande keratinlager runt om sig som hjälper håret bli starkt och hålla ihop skikten så att hårstrået klarar av att bli längre.

Keratinbehandling 5 - Roya beauty salong
Keratinbehandling-2-Roya-beauty-salong

När du gjort din keratinbehandling är håret färdigbehandlat när du lämnar salongen. Obs! När du gjort din behandling är det mycket viktigt att du sedan använder sulfat fria produkter för att inte keratinet skall lösas upp och gå ur håret fortare. Självklart finns schampo, balsam, keratin serum att köpa hem till dig som ej har.

Jag erbjuder två sorters keratin behandling. Det enastående resultatet är detsamma men utförandet ser lite olika ut:
1) Keratin behandling med karantän (du bör inte tvätta håret på 2 dagar efter behandling)
2) Keratin behandling utan karantän och den är dessutom lukt och gasfri. Hela behandlingen sker på salong, från start till slut, men det är lite mer tidskrävande.

Keratinbehandling-15-Roya-beauty-salong

Vårt arbete

Ombre-2-Roya-Beauty-Salon-1
Interiör-1-Roya-Beauty-Salon
Ansiktsbehandlingar 2 - Roya Beauty Salon
Herrklippning-1-Roya-Beauty-Salon
Slingor-6-Roya-Beauty-Salon
Brud-31-Roya-Beauty-Salon
Ombre-1-Roya-Beauty-Salon
Call Now Button